Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Gambar

Velkommen Til Barnehagevotter Oppskrift


Barnehagevotter Oppskrift

Velkommen til barnehagevotter oppskrift

Nybegynnerguide til å strikke barnehagevotter

Leter du etter en enkel og morsom måte å holde de små i familien varme i de kalde vintermånedene? Se ikke lenger enn til vår barnehagevotter oppskrift! Disse vottene er perfekt for nybegynnere, og de kan strikkes på kort tid. I dette innlegget vil vi guide deg gjennom hvert trinn i strikkeprosessen, fra å velge garn og pinner til å legge til siste finish. Vi vil også gi nyttige tips og triks for å gjøre strikkingen enklere og morsommere. Så samle sammen materialene dine og gjør deg klar til å strikke et par søte og koselige barnehagevotter!

Materialer du trenger:

* 100 gram garn i valgfritt fargevalg * Strikkepinner i størrelse 4 mm * Stoppepinner * Saks

Fremgangsmåte:

1. Legg opp 40 masker på pinnene. 2. Strikk 15 omganger rettstrikk. 3. Begynn med tommelkilen: Strikk de første 10 maskene rettstrikk, og legg deretter to masker på en hjelpepinne. Strikk de neste 20 maskene rettstrikk, og strikk så maskene på hjelpepinnen rettstrikk. 4. Strikk 10 omganger rettstrikk. 5. Fortsett med tommelkilen: Strikk de første 12 maskene rettstrikk, og legg deretter to masker på en hjelpepinne. Strikk de neste 20 maskene rettstrikk, og strikk så maskene på hjelpepinnen rettstrikk. 6. Strikk 8 omganger rettstrikk. 7. Fortsett med tommelkilen: Strikk de første 14 maskene rettstrikk, og legg deretter to masker på en hjelpepinne. Strikk de neste 20 maskene rettstrikk, og strikk så maskene på hjelpepinnen rettstrikk. 8. Strikk 6 omganger rettstrikk. 9. Fortsett med tommelkilen: Strikk 16 masker rettstrikk, og legg deretter to masker på en hjelpepinne. Strikk de neste 20 maskene rettstrikk, og strikk så maskene på hjelpepinnen rettstrikk. 10. Strikk 4 omganger rettstrikk. 11. Fortsett med tommelkilen: Strikk 18 masker rettstrikk, og legg deretter to masker på en hjelpepinne. Strikk de neste 20 maskene rettstrikk, og strikk så maskene på hjelpepinnen rettstrikk. 12. Strikk 2 omganger rettstrikk. 13. Fortsett med tommelkilen: Strikk 20 masker rettstrikk, og legg deretter to masker på en hjelpepinne. Strikk de neste 20 maskene rettstrikk, og strikk så maskene på hjelpepinnen rettstrikk. 14. Strikk 1 omgang rettstrikk. 15. Fell av alle maskene.

Tommel:

1. Ta maskene på hjelpepinnen over på pinnene. 2. Plukk opp to masker på hver side av hjelpepinnestripen. 3. Strikk 20 omganger rettstrikk. 4. Fell av alle maskene.

Montering:

1. Sy sidesømmene på vottene. 2. Sy tommelen fast i votten.

Tips og triks:

* Bruk et garn som er mykt og behagelig å ha på, for eksempel ull eller akryl. * Hvis du er nybegynner, kan du øve deg på å strikke et prøvelapp før du starter på vottene. * Ikke vær redd for å gjøre feil! Alle gjør feil når de lærer å strikke. * Hvis du trenger hjelp, finnes det mange nyttige ressurser på nettet og i biblioteker.

Konklusjon:

Vi håper du likte denne barnehagevotter oppskrift! Å strikke barnehagevotter er en fin måte å holde de små varme og stilfulle i vintermånedene. Med litt tålmodighet og øvelse kan du enkelt lage et par søte og koselige votter som barna dine vil elske.


Komentar